93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

L’elecció d’una residència per als nostres sers estimats majors és una decisió que implica molt més que trobar un lloc segur. A Casa Benefica, reconeixem la importància d’este pas en la vida de cada família i ens dediquem a oferir un entorn que no sols garanteix la seguretat i l’atenció mèdica excepcional, sinó que també promou el benestar integral, la dignitat i la felicitat dels nostres residents. La nostra missió és crear un espai on els majors puguen viure els seus dies amb plenitud, en un ambient que fomenta la independència, la interacció social i l’enriquiment personal.

El paper vital de les residències

Les residències d’ancians juguen un paper crucial en la vida dels majors, proporcionant un lloc segur i cura especialitzada. A Casa Benefica, oferim un ambient acollidor i respectuós, on cada resident rep atenció individualitzada adaptada a les seues necessitats úniques. Des del suport diari fins a l’assistència en situacions d’emergència, el nostre personal altament capacitat està sempre disponible per a oferir comptes amb empatia i professionalitat. Este enfocament garanteix que tots els nostres residents visquen amb comoditat i seguretat, mantenint la seua dignitat i respecte en tot moment.

Seguretat i supervisió constant

A Casa Benefica, la seguretat dels nostres residents és primordial. Implementem rigorosos protocols de seguretat i comptem amb un equip dedicat que vigila les instal·lacions les 24 hores del dia, garantint així un entorn segur i protegit. A més, el nostre personal està sempre atent a les necessitats de cada resident, proporcionant una resposta ràpida i eficaç a qualsevol situació que es presente. Esta atenció constant no sols assegura la seguretat física, sinó que també promou un entorn de confiança i tranquil·litat, on els residents se senten assegurances i cures.

Atenció mèdica professional

L’atenció mèdica a Casa Benefica es caracteritza per la seua excel·lència i professionalisme. Comptem amb un equip de professionals de la salut especialitzats en geriatria, que proporcionen una atenció integral i personalitzada. Des del seguiment regular de condicions cròniques fins a la resposta ràpida en emergències mèdiques, el nostre personal està equipat per a atendre totes les necessitats de salut dels nostres residents. Esta atenció de qualitat assegura que cada resident reba la millor cura possible, donant suport a la seua salut i benestar en tot moment.

Beneficis de la vida en residència

Casa Benefica va més enllà de proporcionar un lloc segur i assistència mèdica; ens enfoquem a enriquir la vida dels nostres residents. El nostre enfocament holístic inclou activitats socials, recreatives i culturals que fomenten la interacció, l’aprenentatge i el gaudi. Estes activitats estan dissenyades per a mantindre als nostres majors actius, tant física com mentalment, i per a fomentar un sentit de comunitat i pertinença. Des de classes d’art i música fins a excursions i esdeveniments socials, oferim una varietat d’opcions perquè cada dia siga estimulant i enriquidor.

Compromís amb el benestar integral

A casa Benefica, el nostre compromís amb el benestar integral significa atendre totes les dimensions de la vida dels nostres residents. Això inclou programes d’exercici adaptats a diferents nivells d’habilitat, dietes nutritives personalitzades i atenció espiritual i emocional. Entenem que el benestar físic està intrínsecament vinculat amb la salut mental i emocional, i ens esforcem per crear un ambient que nodrisca tots estos aspectes, assegurant que els nostres residents visquen els seus anys daurats amb plenitud i satisfacció.

“Un estudi realitzat per *NORC en la Universitat de Chicago i finançat pel *National *Investment *Center *for Sèniors *Housing *and *Care (NIC) va analitzar més de 14,200 reclamacions de *Medicare. Les troballes van revelar que la fragilitat dels residents en comunitats de vida per a persones majors augmentava poc després de mudar-se, però la seua vulnerabilitat a resultats adversos en la salut “s’estabilitzava/disminuïa” tres mesos després de la mudança. Això suggereix que les comunitats de vida per a majors poden ajudar efectivament als residents a ser menys vulnerables amb el temps.”

NORC en la Universidad de Chicago

A Casa Benefica, la nostra missió va més enllà de proporcionar cures bàsiques. Ens esforcem per crear una llar on els nostres residents majors troben no sols seguretat i atenció mèdica, sinó també un lloc de pertinença i felicitat. Creiem en el valor i la importància de cada individu, i ens dediquem a assegurar que els seus anys daurats siguen viscuts amb dignitat i alegria. Amb un entorn acollidor, un equip de professionals compassius i una gamma d’activitats i serveis, Casa Benefica és més que una residència; és una comunitat on la vida se celebra en totes les seues etapes.