93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica en Masnou

Situat en el cor de la comarca del Maresme, el Centre Geriàtric Masnou ofereix un entorn ideal per a proporcionar cures d’alta qualitat i atenció especialitzada als nostres majors. Amb instal·lacions modernes i un personal altament capacitat, ens destaquem com un dels millors centres geriàtrics en la zona de Masnou. En aquest article, explorarem els diversos aspectes que fan que el nostre centre geriàtric Masnou sigui l’opció preferida per a aquells que busquen una llar per als seus sers estimats a la regió.

Per què triar un centre geriàtric en Masnou?

Masnou és una localitat amb un clima privilegiat, platges espectaculars i una àmplia oferta cultural i d’oci. Tot això contribueix al fet que la qualitat de vida dels nostres majors en un centre geriàtric en Masnou sigui excepcional. A més, la localitat compta amb una excel·lent comunicació i accessibilitat a serveis mèdics i hospitalaris de primer nivell.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Les instal·lacions del nostre centre geriàtric Masnou

El nostre centre geriàtric en Masnou es troba en un entorn tranquil i natural, oferint un ambient agradable i relaxat als nostres residents. Les instal·lacions estan dissenyades pensant en el seu benestar i comoditat, amb espais adaptats per a cobrir totes les seves necessitats.

 • Habitacions: Disposem d’habitacions individuals i dobles, totes elles amb bany privat i adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Les habitacions compten amb llits articulats, sistema d’anomenada a infermeria i climatització.
 • Zones comunes: El nostre centre geriàtric Masnou disposa d’àmplies zones comunes, com a sales d’estar, menjadors, biblioteca i terrasses, on els nostres residents poden socialitzar i gaudir d’activitats recreatives i culturals.
 • Espais exteriors: Comptem amb jardins i àrees verdes on els residents poden passejar i gaudir del bon clima de la localitat.

El nostre equip de professionals en el centre geriàtric Masnou

En el Centre Geriàtric Masnou, ens enorgullim de comptar amb un equip multidisciplinari de professionals altament qualificats i compromesos amb la cura i atenció dels nostres majors. El nostre equip inclou mèdic, infermera, fisioterapeuta, psicòleg, terapeuta ocupacional, treballador social i personal de suport.

Serveis que oferim en el nostre centre geriàtric Masnou

El nostre centre geriàtric en Masnou ofereix una àmplia gamma de serveis pensats per a garantir el benestar, la salut i la qualitat de vida dels nostres residents:
 

 • Assistència i cura les 24 hores.
 • Rehabilitació i fisioteràpia.
 • Teràpia ocupacional i activitats d’estimulació cognitiva.
 • Servei de psicologia i suport emocional.
 • Activitats socials, culturals i d’oci.
 • Servei de menjador amb menús adaptats a les necessitats de cada resident.
 • Bugaderia i servei de neteja.
 • Assessorament i suport a les famílies.
El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Activitats d’estimulació i socialització en el nostre centre geriàtric Masnou

Entenem que mantenir la ment i el cos actius és fonamental per a la qualitat de vida dels nostres majors. Per això, en el nostre centre geriàtric Masnou, organitzem una àmplia varietat d’activitats que promouen l’estimulació cognitiva, la socialització i la participació en esdeveniments culturals i recreatius. Algunes d’aquestes activitats inclouen:

 

 • Tallers de memòria i habilitats cognitives.
 • Classes d’exercici físic adaptat.
 • Activitats artístiques i manualitats.
 • Jocs de taula i activitats lúdiques.
 • Excursions i visites culturals en la localitat de Masnou i els seus voltants.
 • Celebracions de dates especials i festivitats.

La importància de l’atenció personalitzada en el nostre centre geriàtric Masnou

En el nostre centre geriàtric Masnou, ens esforcem per oferir un enfocament personalitzat i centrat en la persona. Cada resident és únic, i les seves necessitats i preferències poden variar. Per això, treballem en conjunt amb el resident, la seva família i el nostre equip de professionals per a dissenyar un pla d’atenció individualitzat que s’adapti a les seves necessitats i garanteixi el seu benestar.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

La relació amb les famílies en el nostre centre geriàtric Masnou

En el Centre Geriàtric Masnou, entenem que la comunicació i la relació amb les famílies dels nostres residents és fonamental per a assegurar una atenció adequada i un entorn de confiança. Per això, fomentem la participació activa de les famílies en la vida dels nostres majors i els mantenim informats de la seva evolució i qualsevol canvi en la seva situació. A més, oferim assessorament i suport a les famílies perquè puguin afrontar de la millor manera possible el procés d’adaptació a la vida en el nostre centre geriàtric.

Si estàs buscant un centre geriàtric en Masnou que ofereixi un ambient càlid, segur i confortable, amb un equip de professionals altament qualificats i una atenció personalitzada als teus sers estimats, el Centre Geriàtric Masnou és l’opció ideal. No dubtis a visitar les nostres instal·lacions i comprovar per tu mateix la qualitat dels nostres serveis i el compromís del nostre equip per a garantir el benestar dels nostres residents.

Residències geriàtriques prop de Masnou

Alella

Aleia

badalona

Badalona

Santa Coloma de Gramanet

Santa Coloma de Gramanet

Teia

Teià

Montgat

Montgat

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

Quin és el procés d'admissió en el Centre Geriàtric Masnou?

El procés d’admissió comença amb una visita a les nostres instal·lacions, on es brinda informació detallada sobre els nostres serveis i es resolen els dubtes que puguin sorgir. Després, es realitza una valoració mèdica i social del futur resident per a determinar les seves necessitats i dissenyar un pla d’atenció personalitzat. Finalment, se signa un contracte i s’estableix la data d’ingrés.

Quina és la durada mínima d'estada en el centre?

No existeix una durada mínima d’estada en el nostre centre geriàtric. Acceptem tant estades temporals, com per exemple durant la recuperació d’una cirurgia, com a estades permanents. Ens adaptem a les necessitats de cada resident i la seva família.

Es permet als residents sortir del centre o rebre visites?

Sí, en el Centre Geriàtric Masnou fomentem la interacció social i familiar dels nostres residents. Les visites de familiars i amics són benvingudes i es poden realitzar en les nostres instal·lacions o en l’exterior del centre. A més, els residents poden sortir del centre per a gaudir d’activitats i esdeveniments en companyia dels seus sers estimats, sempre que la seva situació mèdica ho permeti i se segueixin les recomanacions de l’equip de professionals.

S'ofereixen serveis religiosos en el centre?

Encara que el Centre Geriàtric Masnou no compta amb serveis religiosos propis, respectem i donem suport a les creences i tradicions de cada resident. Si un resident desitja assistir a serveis religiosos, ens encarreguem de facilitar la seva participació en esdeveniments en la comunitat local o d’organitzar visites de representants religiosos al centre, sempre que sigui possible.

Com es garanteix la seguretat i benestar dels residents en el centre?

La seguretat i el benestar dels nostres residents són la nostra principal prioritat. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i compromesos a brindar atenció i cures les 24 hores del dia. A més, les nostres instal·lacions estan dissenyades pensant en la seguretat i comoditat dels residents, amb àrees adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i sistemes d’anomenada a infermeria en totes les habitacions. També mantenim un enfocament proactiu en la prevenció d’accidents i seguim rigorosos protocols d’higiene i control d’infeccions.