93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriètrica en Santa Coloma de Gramanet

La nostra residència per a persones majors en Santa Coloma de Gramanet s’enorgulleix de comptar amb instal·lacions modernes i acollidores, dissenyades específicament per a adaptar-se a les necessitats dels nostres residents majors. Els espais comuns, com a salons d’estar, biblioteca i àrees de recreació, ofereixen un entorn còmode i agradable on els residents poden socialitzar i gaudir de diverses activitats. Les habitacions, disponibles en diferents modalitats, estan equipades amb mobiliari ergonòmic i dispositius de seguretat que garanteixen el benestar i la comoditat dels nostres residents. A més, comptem amb jardins i patis exteriors on es poden realitzar activitats a l’aire lliure i gaudir del bon clima.

Àmplia gamma de serveis en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

La residència ofereix un ampli ventall de serveis pensats per a cobrir totes les necessitats dels residents. També oferim un servei de menjador que s’adapta a les necessitats dietètiques específiques de cada resident, amb menús elaborats per nutricionistes i cuinats pel nostre personal de cuina. El servei de bugaderia i neteja s’encarrega de mantenir les habitacions i les àrees comunes en perfectes condicions, mentre que el nostre equip de manteniment garanteix que les instal·lacions estiguin sempre en òptimes condicions.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Professionals altament capacitats en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

El nostre equip multidisciplinari està format per professionals altament capacitats i experimentats en la cura de persones majors. Metge, infermera, fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, treballador social, auxiliar de geriatria, així com personal de manteniment i neteja, treballen de manera coordinada per a proporcionar cures integrals i personalitzades a cada resident. A més, tots els nostres professionals participen en programes de formació contínua que els permeten estar actualitzats en les últimes tendències i avanços en la cura geriàtrica.

Ubicació estratègica de la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

La residència està situada en una zona tranquil·la i ben comunicada, prop del centre de Santa Coloma de Gramanet i amb fàcil accés al transport públic. Aquesta ubicació estratègica facilita les visites de familiars i amics i permet que els nostres residents gaudeixin de les activitats i serveis que ofereix la ciutat. A més, estem prop de centres de salut i hospitals, la qual cosa garanteix una atenció mèdica ràpida i eficient en cas de ser necessari.

Varietat d’activitats i tallers en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

Oferim un ampli programa d’activitats i tallers dissenyats per a mantenir als nostres residents actius, tant física com mentalment. Aquestes activitats inclouen exercicis físics adaptats a les capacitats de cada persona, tallers de manualitats, activitats d’estimulació cognitiva, jocs de taula, sessions de música i ball, i esdeveniments culturals.

El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Atenció personalitzada i centrada en la persona en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

Entenem que cada resident és únic i té les seves pròpies necessitats, preferències i capacitats. Per això, en la nostra residència, ens esforcem per oferir una atenció personalitzada i centrada en la persona. En ingressar, cada resident rep una avaluació exhaustiva que permet elaborar un pla de cures individualitzat i adaptat a les seves necessitats. Aquest enfocament garanteix que tots els nostres residents rebin l’atenció i el suport adequat per a mantenir el seu benestar i qualitat de vida.

Garantia de seguretat i prevenció en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

La seguretat i el benestar dels nostres residents són prioritaris. Les nostres instal·lacions compten amb dispositius de seguretat i prevenció, com a sistemes d’alarma, extintors i sòls antilliscants, que redueixen el risc d’accidents. A més, tot el nostre personal està capacitat en prevenció i actuació en cas d’emergències, la qual cosa garanteix una ràpida resposta davant qualsevol eventualitat.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Foment del benestar i la qualitat de vida en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

El nostre objectiu principal és oferir un entorn segur, confortable i enriquidor on els nostres residents puguin gaudir d’una vida activa i plena. Per a aconseguir això, ens esforcem per mantenir un ambient càlid i familiar, en el qual els residents se sentin secundats i respectats. A més, promovem la participació dels residents en la presa de decisions sobre la seva vida diària, com l’elecció de les activitats o la planificació dels menús, fomentant així la seva autonomia i independència.

Comunicació constant i transparent amb les famílies en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

Creiem en la importància de mantenir una comunicació oberta i transparent amb les famílies dels nostres residents. El nostre equip de professionals està sempre disposat a proporcionar informació actualitzada sobre l’estat i el progrés dels seus sers estimats, així com a escoltar les seves inquietuds i suggeriments. A més, organitzem reunions periòdiques amb les famílies per a mantenir-les informades sobre les activitats i els esdeveniments que tenen lloc en la residència i fomentar la seva participació en la vida dels seus sers estimats.

Compromís amb l’excel·lència i la millora contínua en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet

Ens comprometem a oferir una atenció de la més alta qualitat i a mantenir-nos a l’avantguarda en la cura geriàtrica. Per a aconseguir això, realitzem avaluacions periòdiques dels nostres serveis i instal·lacions i ens mantenim actualitzats sobre les últimes recerques i avanços en l’àmbit geriàtric. Així mateix, promovem la formació i el desenvolupament professional del nostre equip, garantint que estiguin preparats per a enfrontar els desafiaments que planteja la cura de les persones majors.

En resum, la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet és un centre especialitzat en la cura i l’atenció d’adults majors que ofereix un entorn modern i confortable, serveis d’alta qualitat i un equip de professionals altament capacitats i compromesos amb el benestar dels residents. El nostre enfocament centrat en la persona, juntament amb la nostra àmplia gamma d’activitats i serveis, garanteix que els nostres residents gaudeixin d’una vida activa, plena i digna.

Residències geriàtriques prop de Santa Coloma de Gramanet

Alella

Aleia

masnou

Masnou

badalona

Badalona

Teia

Teià

Montgat

Montgat

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

Es permet la visita de familiars i amics a la residència?

Sí, en la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet, encoratgem als familiars i amics a visitar als nostres residents. Comptem amb horaris de visita flexibles i espais comuns on els residents poden rebre als seus sers estimats en un ambient còmode i acollidor. A més, promovem la participació de les famílies en la vida dels nostres residents a través d’esdeveniments i activitats organitzades en la residència.

Quin és el procés d'admissió en la residència?

El procés d’admissió comença amb una visita a les nostres instal·lacions, on el nostre equip li proporcionarà informació sobre els nostres serveis i respondrà a les seves preguntes. Després, es realitza una avaluació exhaustiva de les necessitats i preferències del futur resident, la qual cosa ens permet elaborar un pla de cures personalitzat. Finalment, es completen els tràmits administratius i s’acorda una data d’ingrés.

Com es garanteix la qualitat de les cures i serveis en la residència?

Ens comprometem a oferir una atenció d’alta qualitat i a mantenir-nos a l’avantguarda en la cura geriàtrica. Per a aconseguir això, avaluem periòdicament els nostres serveis i instal·lacions i ens mantenim actualitzats sobre les últimes recerques i avanços en l’àmbit geriàtric. A més, promovem la formació i el desenvolupament professional del nostre equip, garantint que estiguin preparats per a enfrontar els desafiaments que planteja la cura de les persones majors.

La Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet ofereix atenció mèdica especialitzada?

Sí, la nostra residència compta amb un equip mèdic i d’infermeria altament capacitat i experimentat, que proporciona atenció mèdica especialitzada als nostres residents. Aquest equip supervisa l’estat de salut de cada resident, administra medicaments segons les indicacions mèdiques i es coordina amb altres professionals de la salut, com a fisioterapeutes, psicòlegs i terapeutes ocupacionals, per a garantir una atenció integral i adaptada a les necessitats específiques de cada persona.

Com s'aborden les necessitats nutricionals dels residents en la residència?

En la Residència per a Persones Majors en Santa Coloma de Gramanet, comptem amb un equip de nutricionistes i dietistes que s’encarreguen de planificar i supervisar l’alimentació dels nostres residents. Elaborem menús variats i equilibrats, adaptats a les necessitats nutricionals i les preferències de cada resident, tenint en compte factors com a al·lèrgies, intoleràncies i necessitats dietètiques especials. A més, promovem la participació dels residents en la planificació dels menús i organitzem tallers de nutrició i cuina per a fomentar hàbits alimentosos saludables i el gaudi del menjar.