93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica a Barcelona

La nostra residència geriàtrica prop de Barcelona, situada en l’encantadora localitat de Masnou, és molt més que una simple institució de cura. És un lloc on els nostres residents descobreixen una segona llar. Ens enorgulleix oferir un ambient casolà i acollidor, complementat amb instal·lacions modernes i còmodes dissenyades per a satisfer totes les necessitats dels nostres residents.

Ens esforcem per crear un entorn en el qual les persones majors se sentin benvingudes, valorades i secundades. Entenem la importància de fomentar un sentit de comunitat i, per tant, promovem la convivència i les relacions interpersonals entre els residents i el nostre equip de professionals dedicats. El nostre personal està altament qualificat i compromès a garantir que cada resident rebi l’atenció i la cura que necessiten i mereixen.

A més de brindar atenció de qualitat, la nostra residència de majors a Barcelona també està dissenyada per a oferir als nostres residents una experiència de vida enriquidora. Comptem amb espais comuns amplis i lluminosos, perfectes per a la socialització i les activitats recreatives. Les nostres àrees verdes i terrasses són els llocs ideals perquè els residents gaudeixin de l’aire lliure, llegeixin el seu llibre favorit o simplement es relaxin al sol.

L’elecció d’una residència d’ancians és una decisió important i entenem els desafiaments que pot presentar. En la nostra residència geriàtrica a Barcelona, som aquí per a fer aquest procés més fàcil i menys estressant. Amb la nostra combinació d’atenció personalitzada, instal·lacions modernes i un ambient acollidor, estem segurs que cada resident se sentirà com a casa.

Cura experta i atenció personalitzada en la Residència de Majors a Barcelona

En la nostra residència geriàtrica a Barcelona, creiem fermament en la importància de mantenir als nostres residents actius i compromesos en el seu dia a dia. Sabem que una vida activa i enriquidora contribueix a millorar la salut física i mental, i és per això que oferim una àmplia gamma d’activitats i teràpies adaptades a les necessitats i capacitats de cada resident.

Ens esforcem per proporcionar un ambient dinàmic i estimulant. Oferim un variat programa d’activitats que inclou tallers d’art, música i dansa, que permeten als nostres residents explorar la seva creativitat i expressar-se lliurement. Les classes de gimnàstica adaptada són una excel·lent manera de mantenir-se en forma i millorar la mobilitat, mentre que les sessions de teràpia ocupacional i cognitiva ajuden els nostres residents a mantenir les seves habilitats i capacitats cognitives.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Activitats i teràpies enriquidores en la Residència de Majors a Barcelona

En la nostra residència geriàtrica a Barcelona, entenem la importància de mantenir als nostres residents estimulats i compromesos amb una varietat d’activitats. És per això que oferim una àmplia gamma de teràpies i activitats dissenyades per a mantenir als nostres residents actius tant física com mentalment.

El nostre variat programa d’activitats està dissenyat per a satisfer els gustos i interessos dels nostres residents, i és un component vital de l’atenció integral que oferim. Inclou tallers d’art, on els residents poden expressar-se creativament, classes de música per a aquells que gaudeixen de l’harmonia i la melodia, i sessions de dansa que no sols són divertides, sinó que també ajuden a mantenir la mobilitat i la flexibilitat.

Nutrició i dietètica en la Residència de Majors a Barcelona

La salut i el benestar dels nostres residents és la nostra principal preocupació en nostra centre de majors a Barcelona, i sabem que una nutrició adequada és un component clau per a mantenir una bona qualitat de vida en la tercera edat. Per això, en la nostra residència a Alella, tenim un fort compromís amb proporcionar una alimentació saludable i equilibrada als nostres residents.

El nostre equip d’experts en nutrició i dietètica es dedica a planificar i supervisar l’alimentació de cada resident, assegurant que rebin una dieta nutritiva i adaptada a les seves necessitats individuals. Tenim en compte totes les necessitats dietètiques específiques, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com les preferències personals de cada resident. El nostre objectiu és proporcionar menús deliciosos i nutritius que els nostres residents gaudeixin mentre es mantenen saludables.

Instal·lacions adaptades i accessibles en la Residència de Majors a Barcelona

La comoditat i l’accessibilitat són aspectes fonamentals en residència de majors a Barcelona. Ens hem compromès a garantir que els nostres residents puguin moure’s lliurement i amb total seguretat per les nostres instal·lacions. Per aquest motiu, en la nostra residència a Alella, hem incorporat diversos elements de disseny i adaptació al nostre entorn.

Comptem amb instal·lacions plenament adaptades per a facilitar la mobilitat de totes les persones, incloent-hi aquelles amb dificultats per a desplaçar-se. Les nostres rampes, passamans i ascensors estan pensats per a fer que el moviment per la residència sigui el més senzill i segur possible, permetent als nostres residents mantenir la seva independència.

El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Suport emocional i benestar en la Residència de Majors a Barcelona

No sols ens comprometem amb el benestar físic dels nostres residents, sinó també amb el seu benestar emocional. Entenem que la tercera edat pot comportar una sèrie de canvis i ajustos, que poden resultar emocionalment desafiadors. És per això que, en la nostra residència a Barcelona, oferim una cura integral i un suport emocional constant als nostres residents.

Comptem amb un equip de professionals, incloent-hi psicòlegs i treballadors socials, que estan disponibles per a brindar assessorament i suport emocional als nostres residents i a les seves famílies. L’equip es dedica a ajudar els nostres residents a navegar per qualsevol dificultat emocional que puguin enfrontar, oferint una escolta comprensiva i proporcionant eines i estratègies per a manejar els desafiaments emocionals.

Evaluación y seguimiento de la calidad de los servicios en la Residencia de Mayores en Barcelona

Mantenir la qualitat dels nostres serveis és un component essencial en la nostra residència geriàtrica a Barcelona. Sabem que els nostres residents mereixen el millor i estem compromesos a proporcionar una atenció de la més alta qualitat.

Per a mantenir i millorar la qualitat dels nostres serveis, realitzem avaluacions periòdiques tant internes com externes. Aquestes avaluacions ens permeten identificar àrees de millora i desenvolupar plans d’acció per a implementar millores necessàries. El nostre compromís amb la millora contínua significa que sempre estem buscant maneres d’enriquir l’experiència dels nostres residents i proporcionar la millor atenció possible.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Residències geriàtriques prop de Barcelona

Alella

Aleia

masnou

Masnou

Santa Coloma de Gramanet

Santa Coloma de Gramanet

Teia

Teià

Montgat

Montgat

badalona

Badalona

Ubicació

Quins serveis ofereix la seva residència geriàtrica a Barcelona?

La nostra residència geriàtrica a Barcelona ofereix una gamma de serveis dissenyats per a satisfer les necessitats individuals de cada resident. Això inclou atenció mèdica i d’infermeria les 24 hores, programes d’activitats i teràpies, serveis de nutrició i dietètica, i suport emocional a càrrec de professionals especialitzats.

Com es garanteix l'accessibilitat en la seva residència de majors a Barcelona?

En la nostra residència de majors a Barcelona, ens hem compromès a garantir l’accessibilitat per a tots els nostres residents. Les nostres instal·lacions estan dissenyades per a facilitar la mobilitat, incloent-hi rampes, passamans i ascensors. A més, les nostres habitacions estan equipades amb mobiliari ergonòmic i banys adaptats per a garantir la comoditat i seguretat dels nostres residents.

Com s'asseguren de proporcionar una nutrició adequada als residents en la seva residència de majors a Barcelona?

En la nostra residència de majors a Barcelona, comptem amb un equip de nutricionistes i dietistes que s’encarreguen de planificar i supervisar l’alimentació dels nostres residents. Elaborem menús variats i nutritius, tenint en compte les necessitats dietètiques específiques, al·lèrgies, intoleràncies i preferències de cada resident.

Com mantenen alts estàndards de qualitat en la seva residència geriàtrica a Barcelona?

Per a mantenir alts estàndards de qualitat, realitzem avaluacions periòdiques dels nostres serveis i processos en la nostra residència geriàtrica a Barcelona. També mantenim una comunicació constant amb els nostres residents i les seves famílies per a rebre comentaris i suggeriments que ens ajudin a millorar encara més els nostres serveis i atenció.

Com gestionen les necessitats mèdiques dels residents en la seva residència de majors a Barcelona?

En la nostra residència de majors a Barcelona, comptem amb un equip mèdic altament qualificat que proporciona atenció les 24 hores del dia. Realitzem avaluacions regulars de la salut de cada resident per a identificar qualsevol canvi o necessitat emergent. A més, treballem en estreta col·laboració amb metges externs i altres professionals sanitaris per a assegurar que cada resident rep l’atenció mèdica que necessita.