93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica a Montgat

En la nostra residència a Montgat, creiem que és important que els nostres residents se sentin còmodes i assegurances. Per això, oferim un ambient acollidor i casolà per a tots els nostres residents. Comptem amb àmplies habitacions individuals o compartides, així com espais comuns per a socialitzar i relaxar-se. A més, promovem la participació en activitats socials i recreatives, fomentant així la creació d’una comunitat pròxima i suport mutu entre els nostres residents.

Cura personalitzada i d’alta qualitat en la Residència de Majors a Montgat

En la nostra residència a Montgat, oferim cura i atenció personalitzada a cadascun dels nostres residents. El nostre equip de professionals, compost per metges, infermeres, terapeutes i cuidadors, treballa en col·laboració per a garantir que se satisfacin les necessitats individuals de cada resident. Realitzem avaluacions regulars i elaborem plans de cura personalitzats per a adaptar-nos a les necessitats i preferències de cada resident.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Una àmplia gamma d’activitats i teràpies en la Residència de Majors a Montgat

En la nostra residència a Montgat, oferim una àmplia varietat d’activitats i teràpies dissenyades per a mantenir als nostres residents actius i compromesos tant física com mentalment. El nostre programa d’activitats inclou tallers d’art, música i dansa, classes de gimnàstica adaptada, sessions de teràpia ocupacional i cognitiva, i excursions a llocs d’interès cultural i recreatiu. També organitzem esdeveniments socials per a fomentar la participació i la integració social.

Nutrició saludable i dietes personalitzades en la Residència de Majors a Montgat

En la Residència de Majors a Montgat, ens esforcem per garantir una dieta saludable i equilibrada per als nostres residents. El nostre equip de nutricionistes i dietistes s’assegura que s’ofereixin opcions nutritives i delicioses en els nostres menús, i treballen en col·laboració amb els residents i les seves famílies per a adaptar-se a les seves necessitats dietètiques específiques.

Accessibilitat i comoditat en les instal·lacions de la Residència de Majors a Montgat

En la nostra residència a Montgat, les nostres instal·lacions estan dissenyades per a garantir la comoditat i accessibilitat dels nostres residents. Comptem amb instal·lacions adaptades, incloent-hi rampes, passamans i ascensors, que faciliten la mobilitat de les persones amb dificultats per a desplaçar-se. A més, les nostres habitacions estan equipades amb mobiliari ergonòmic, sistemes d’alarma i banys adaptats per a garantir la seguretat i la comoditat dels nostres residents.
El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Atenció especialitzada per a malalties cròniques en la Residència de Majors a Montgat

En la nostra residència a Montgat, oferim atenció especialitzada per a persones amb malalties cròniques, incloent-hi malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Comptem amb un equip de professionals especialitzats en la cura de malalties cròniques, que treballen en col·laboració amb els residents i les seves famílies per a oferir una cura integral i personalitzada. A més, proporcionem teràpia i suport per a garantir la màxima qualitat de vida per als nostres residents amb malalties cròniques.

Seguiment constant de la qualitat dels serveis en la Residència de Majors a Montgat

En la Residència de Majors a Montgat, ens comprometem a oferir serveis i atenció d’alta qualitat als nostres residents. Realitzem avaluacions internes i externes regulars per a garantir que complim amb els estàndards de qualitat i oferim la millor cura possible. A més, ens assegurem de mantenir una comunicació constant amb els nostres residents i les seves famílies per a rebre comentaris i suggeriments que ens ajudin a millorar els nostres serveis i cura.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Integració amb la comunitat local en la Residència de Majors a Montgat

En la nostra residència a Montgat, valorem la integració amb la comunitat local i fomentem la participació en iniciatives i esdeveniments de la comunitat. Ens involucrem en activitats locals, col·laborem amb organitzacions locals i establim vincles amb professionals de la salut i altres proveïdors de serveis per a oferir atenció integral i multidisciplinària als nostres residents. A més, organitzem esdeveniments socials i excursions que involucren a la comunitat local per a fomentar la inclusió i la interacció social.

Residències geriàtriques prop de Montgat

Alella

Aleia

masnou

Masnou

badalona

Badalona

santa coloma de gramanet

Santa Coloma de Gramanet

Teia

Teià

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

Quina és la política de visites en la Residència de Majors a Montgat?

En la Residència de Majors a Montgat, entenem que les visites dels familiars i amics són importants per al benestar emocional dels nostres residents. Per tant, permetem visites en horaris preestablerts i amb mesures de seguretat, incloent-hi la realització de proves de COVID-19.

Com s'adapten els plans de cura en la Residència de Majors a Montgat per a les necessitats específiques de cada resident?

En la nostra residència a Montgat, realitzem avaluacions regulars de les necessitats i preferències de cada resident i adaptem els plans de cura per a satisfer-les. Treballem en col·laboració amb els nostres residents i les seves famílies per a oferir cura personalitzada i d’alta qualitat.

Com es garanteix la nutrició saludable en la Residència de Majors a Montgat?

En la Residència de Majors a Montgat, el nostre equip de nutricionistes i dietistes s’assegura que els nostres residents tinguin opcions nutritives i delicioses en els nostres menús. A més, treballem en col·laboració amb els residents i les seves famílies per a adaptar-nos a les seves necessitats dietètiques específiques.

Com es manegen les necessitats de cura específiques per a persones amb malalties cròniques en la Residència de Majors a Montgat?

En la Residència de Majors a Montgat, comptem amb un equip de professionals especialitzats en la cura de persones majors amb malalties cròniques, incloent-hi malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Oferim programes de teràpia i suport per a garantir la màxima qualitat de vida dels nostres residents amb malalties cròniques i treballem en col·laboració amb les seves famílies per a oferir una cura integral i personalitzada.

Quin tipus d'activitats recreatives i teràpies s'ofereixen en la Residència de Majors a Montgat?

En la nostra residència a Montgat, oferim una àmplia gamma d’activitats i teràpies dissenyades per a mantenir als nostres residents actius i compromesos tant física com mentalment. El nostre programa d’activitats inclou tallers d’art, música i dansa, classes de gimnàstica adaptada, sessions de teràpia ocupacional i cognitiva, i excursions a llocs d’interès cultural i recreatiu.