93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica a Badalona

La nostra residència geriàtrica a Badalona compta amb instal·lacions modernes i confortables, adaptades per a satisfer les necessitats de les persones majors. Els espais comuns i les habitacions estan dissenyats per a garantir la seguretat i el benestar dels nostres residents. A més, hem disposat àrees de descans i recreació que permeten als residents socialitzar i gaudir d’un ambient agradable.

La residència està dividida en diferents àrees funcionals, com les habitacions, el menjador, la sala d’estar, la sala d’activitats, la biblioteca i les zones de teràpia i rehabilitació. Totes aquestes àrees estan pensades per a proporcionar als nostres residents un entorn agradable i estimulant, en el qual puguin gaudir d’una vida activa i plena.

Serveis oferts en la Residència Geriàtrica a Badalona

Oferim una àmplia gamma de serveis en la nostra residència, incloent-hi atenció mèdica i d’infermeria les 24 hores, teràpia ocupacional i fisioteràpia, programes d’activitats i tallers, servei de menjador amb menús equilibrats, bugaderia i neteja, entre altres.

Un dels nostres principals objectius és proporcionar als nostres residents una atenció personalitzada i de qualitat, basada en el respecte i la dignitat. Per això, ens esforcem per mantenir una comunicació fluida i transparent amb les famílies, informant-los de manera regular sobre l’estat de salut i el benestar dels seus sers estimats. 

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Equip professional en la Residència Geriàtrica a Badalona

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats en diferents àrees, com a metges, infermeres, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, treballadors socials, auxiliars de geriatria i personal de manteniment i neteja. Tots treballen de manera coordinada per a proporcionar una cura integral i personalitzada a cada resident.

El nostre equip es troba en constant formació i actualització, amb la finalitat d’oferir als nostres residents les millors cures possibles i aplicar les últimes novetats en l’àmbit de la geriatria i l’atenció a les persones majors. A més, fomentem el treball en equip i la col·laboració entre els diferents professionals, per a garantir una atenció integral i multidisciplinària.

Ubicació de la Residència Geriàtrica a Badalona

La residència es troba en un entorn tranquil i ben comunicat, prop del centre de la ciutat i amb accés a transport públic. Això facilita l’accés a familiars i visitants que desitgin visitar als seus sers estimats. A més, la proximitat a centres comercials, centres de salut i altres serveis, permet als nostres residents gaudir d’una vida activa i en contacte amb la comunitat.

Activitats i tallers en la Residència Geriàtrica a Badalona

El nostre equip de professionals organitza activitats i tallers variats i estimulants, pensats per a mantenir actius tant a nivell físic com mental als nostres residents. Algunes activitats inclouen gimnàstica, manualitats, jocs de taula i activitats culturals.

També organitzem sortides culturals i excursions a llocs d’interès als voltants de Badalona, amb la finalitat que els nostres residents puguin gaudir de l’entorn i de les activitats que ofereix la comunitat. Aquestes sortides són també una oportunitat per a fomentar les relacions socials i l’enriquiment cultural dels nostres residents.

El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Atenció personalitzada en la Residència Geriàtrica a Badalona

Cada resident rep un pla de cures personalitzat, adaptat a les seves necessitats i preferències. El nostre equip s’esforça per establir relacions pròximes i de confiança amb els residents i les seves famílies, garantint una atenció de qualitat i un tracte humà i respectuós. Aquest enfocament personalitzat permet adaptar les cures i les activitats a les característiques individuals de cada resident, tenint en compte els seus gustos, interessos i necessitats específiques.

Seguretat i prevenció en la Residència Geriàtrica a Badalona

La seguretat dels nostres residents és una prioritat. Les nostres instal·lacions estan adaptades per a evitar accidents i garantir el benestar de tots. A més, el nostre personal està capacitat en prevenció i actuació en cas d’emergències.

Disposem de sistemes d’alarma i vigilància, així com d’un protocol d’actuació en cas de situacions de risc o emergències mèdiques. Tot això ens permet oferir als nostres residents un entorn segur i protegit, en el qual puguin gaudir de la seva estada amb total tranquil·litat.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Compromís amb la qualitat en la Residència Geriàtrica a Badalona

En la nostra residència geriàtrica a Badalona, ens esforcem per mantenir un alt nivell de qualitat en tots els aspectes de l’atenció i el servei que oferim als nostres residents. El nostre compromís amb la qualitat es reflecteix en la formació contínua del nostre equip professional, en l’actualització de les nostres instal·lacions i en la implementació de pràctiques i protocols basats en l’evidència científica.

A més, ens preocupem per mantenir una comunicació oberta i transparent amb les famílies dels nostres residents i amb les institucions i organismes de control, amb la finalitat de garantir que complim amb els estàndards de qualitat i bones pràctiques en el sector geriàtric.

Aquest enfocament ens permet no sols complir amb les expectatives dels nostres residents i les seves famílies, sinó també superar-les, proporcionant un ambient segur, confortable i estimulant en el qual els nostres residents puguin gaudir d’una vida activa i plena, i rebre l’atenció i les cures que mereixen.

Residències geriàtriques prop de Badalona

Alella

Aleia

masnou

Masnou

Santa Coloma de Gramanet

Santa Coloma de Gramanet

Teia

Teià

Montgat

Montgat

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

Quin és el procés d'admissió en la Residència Geriàtrica a Badalona?

El procés d’admissió inclou l’avaluació mèdica i social del futur resident, la presentació de la documentació necessària i la signatura d’un contracte d’estada. El nostre equip de professionals està disponible per a assessorar i acompanyar a les famílies en tot el procés.

Quins serveis ofereix la Residència Geriàtrica a Badalona?

Oferim una àmplia gamma de serveis, com a atenció mèdica i d’infermeria les 24 hores, teràpia ocupacional i fisioteràpia, programes d’activitats i tallers, servei de menjador amb menús equilibrats, bugaderia i neteja, entre altres.

Com és l'equip professional en la Residència Geriàtrica a Badalona?

Comptem amb un equip multidisciplinari altament qualificat, que inclou mèdic, infermera, fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, treballador social, auxiliar de geriatria i personal de manteniment i neteja. Tots ells treballen de manera coordinada per a proporcionar una cura integral i personalitzada a cada resident.

Quin tipus d'activitats i tallers s'organitzen en la Residència Geriàtrica a Badalona?

Organitzem activitats i tallers variats i estimulants, pensats per a mantenir actius tant a nivell físic com mental als nostres residents. Algunes activitats inclouen gimnàstica, manualitats, jocs de taula, activitats culturals i sortides a llocs d’interès als voltants de Badalona.

Com garanteixen la seguretat i prevenció en la Residència Geriàtrica a Badalona?

La seguretat dels nostres residents és una prioritat. Les nostres instal·lacions estan adaptades per a evitar accidents i garantir el benestar de tots. A més, el nostre personal està capacitat en prevenció i actuació en cas d’emergències, i comptem amb sistemes d’alarma i vigilància.