93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica en Aleia

La nostra residència a Aleia s’enorgulleix d’oferir un ambient casolà i acollidor per als nostres residents, amb instal·lacions modernes i còmodes. Ens esforcem per crear un entorn en el qual les persones majors se sentin benvingudes i secundades, fomentant la convivència i les relacions interpersonals entre els residents i el nostre equip de professionals. Comptem amb espais comuns amplis i lluminosos, àrees verdes i terrasses on els residents poden gaudir de l’aire lliure i socialitzar amb els seus companys.

Cura experta i atenció personalitzada en la Residència de Majors a Aleia

Ens enorgullim d’oferir una cura especialitzada i una atenció personalitzada als nostres residents. El nostre equip de professionals altament capacitats, que inclou mèdics, infermeres, terapeutes i cuidadors, treballa en conjunt per a garantir que les necessitats individuals de cada resident se satisfacin i se superin. Realitzem avaluacions regulars per a identificar i abordar les necessitats específiques dels nostres residents, i elaborem plans de cures individualitzades que s’ajusten a les seves capacitats i preferències.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Activitats i teràpies enriquidores en la Residència de Majors a Aleia

En la nostra residència a Aleia, oferim una àmplia gamma d’activitats i teràpies dissenyades per a mantenir als nostres residents actius i compromesos tant física com mentalment. El nostre programa d’activitats inclou tallers d’art, música i dansa, classes de gimnàstica adaptada, sessions de teràpia ocupacional i cognitiva, i excursions a llocs d’interès cultural i recreatiu. A més, promovem la interacció amb la comunitat local i organitzem esdeveniments en els quals els residents poden participar i gaudir al costat de les seves famílies i amics.

Nutrició i dietètica en la Residència de Majors a Aleia

L’alimentació saludable i equilibrada és essencial per a mantenir una bona qualitat de vida en la tercera edat. Per això, en la nostra residència a Alella, comptem amb un equip de nutricionistes i dietistes que s’encarreguen de planificar i supervisar l’alimentació dels nostres residents. Elaborem menús variats i nutritius, tenint en compte les necessitats dietètiques específiques, al·lèrgies, intoleràncies i preferències de cada resident. També organitzem tallers i xerrades sobre nutrició per a educar als nostres residents i fomentar hàbits alimentosos saludables.

Instal·lacions adaptades i accessibles en la Residència de Majors a Aleia

La nostra residència a Aleia està dissenyada pensant en l’accessibilitat i la comoditat dels nostres residents. Comptem amb instal·lacions adaptades, incloent-hi rampes, passamans i ascensors, que faciliten la mobilitat de les persones amb dificultats per a desplaçar-se. A més, les nostres habitacions estan equipades amb mobiliari ergonòmic, sistemes d’alarma i banys adaptats per a garantir la seguretat i el benestar dels nostres residents.

El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Suport emocional i benestar en la Residència de Majors a Aleia

Entenem que la tercera edat pot ser un moment de canvis i ajustos emocionals, per la qual cosa oferim un suport emocional i una cura integral als nostres residents. Comptem amb un equip de psicòleg i treballadors socials que brinden assessorament i suport emocional tant als nostres residents com a les seves famílies. També organitzem tallers i activitats enfocats en el benestar emocional, com a meditació i ioga, per a ajudar els nostres residents a trobar la pau i la serenitat en la seva vida quotidiana.

Avaluació i seguiment de la qualitat dels serveis en la Residència de Majors a Aleia

Ens esforcem per garantir que els nostres serveis i atenció s’ajustin als més alts estàndards de qualitat. Per aquesta raó, realitzem avaluacions periòdiques de la qualitat dels nostres serveis, tant internes com externes, i treballem constantment en la millora dels nostres processos i pràctiques. A més, mantenim una comunicació constant amb els nostres residents i les seves famílies per a rebre comentaris i suggeriments que ens ajudin a millorar la nostra atenció.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Col·laboració amb organitzacions locals en la Residència de Majors a Aleia

En la nostra residència a Aleia, valorem la col·laboració i l’intercanvi amb la comunitat local. Ens involucrem en iniciatives comunitàries i establim vincles amb organitzacions locals, com a grups de voluntaris i associacions de persones majors, per a oferir als nostres residents experiències enriquidores i una connexió amb l’entorn local. També col·laborem amb professionals de la salut i altres proveïdors de serveis en la cura dels nostres residents, la qual cosa ens permet garantir una atenció integral i multidisciplinària.

Residències geriàtriques prop de Aleia

santa coloma de gramanet

Santa Coloma de Gramanet

masnou

Masnou

badalona

Badalona

Teia

Teià

Montgat

Montgat

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

Es permet la visita de familiars i amics a la Residència de Majors a Aleia?

Sí, encoratgem als familiars i amics a visitar als nostres residents en la Residència de Majors a Aleia. Comptem amb horaris de visita flexibles i espais comuns on els residents poden rebre als seus sers estimats en un ambient còmode i acollidor. També organitzem esdeveniments i activitats per a promoure la participació de les famílies en la vida dels nostres residents.

Com es garanteix la qualitat de les cures i serveis en la Residència de Majors a Aleia?

Ens comprometem a oferir una atenció d’alta qualitat i a mantenir-nos a l’avantguarda en la cura geriàtrica. Avaluem periòdicament els nostres serveis i instal·lacions i ens mantenim actualitzats sobre les últimes recerques i avanços en l’àmbit geriàtric. Promovem la formació i el desenvolupament professional del nostre equip, garantint que estiguin preparats per a enfrontar els desafiaments que planteja la cura de les persones majors.

La Residència de Majors a Aleia ofereix serveis de fisioteràpia i teràpia ocupacional?

Sí, comptem amb un equip de fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals que ofereixen serveis personalitzats per als nostres residents. Treballem en col·laboració amb els metges i infermeres per a garantir que la teràpia s’ajusti a les necessitats i capacitats individuals de cada resident.

Com s'aborda la nutrició en la Residència de Majors a Aleia?

La nutrició és una part integral de la nostra atenció en la Residència de Majors a Aleia. Els nostres nutricionistes i dietistes treballen en col·laboració amb el nostre equip mèdic i d’infermeria per a elaborar plans de menjars personalitzats per a cada resident, tenint en compte les seves necessitats dietètiques i les seves preferències. També oferim opcions de menú alternatiu per a aquells residents que tenen necessitats especials.

Com es manegen les necessitats mèdiques i d'atenció en la Residència de Majors a Aleia?

Comptem amb un equip mèdic i d’infermeria altament capacitat i experimentat que brinda atenció mèdica especialitzada als nostres residents. A més, els nostres cuidadors i terapeutes estan capacitats per a oferir suport i atenció personalitzada per a garantir la satisfacció de les necessitats dels nostres residents.