93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica en el Maresme

En el cor de la comarca del Maresme, la residència d’ancians Casa Benèfica s’erigeix com el lloc ideal per a proporcionar cures de qualitat i atenció especialitzada als nostres majors. Amb instal·lacions modernes i personal altament capacitat, ens destaquem com una de les millors residències geriàtriques al Maresme. En aquest article, explorarem els diversos aspectes que fan que la nostra residència de majors Maresme sigui l’opció preferida per a aquells que busquen un centre geriàtric en la zona.

Per què triar una residència geriàtrica al Maresme?

El Maresme és una comarca amb un clima privilegiat, platges espectaculars i una àmplia oferta cultural i d’oci. Tot això contribueix al fet que la qualitat de vida dels nostres majors en una residència d’ancians al Maresme sigui excepcional. A més, la comarca compta amb una excel·lent comunicació i accessibilitat a serveis mèdics i hospitalaris de primer nivell.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Les instal·lacions de la nostra residència de majors Maresme

La nostra residència d’ancians al Maresme es troba en un entorn tranquil i natural, oferint un ambient agradable i relaxat als nostres residents. Les instal·lacions estan dissenyades pensant en el seu benestar i comoditat, amb espais adaptats per a cobrir totes les seves necessitats.

 • Habitacions: Disposem d’habitacions individuals i dobles, totes elles amb bany privat i adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Les habitacions compten amb llits articulats, sistema d’anomenada a infermeria i calefacció.
 • Zones comunes: El nostre centre geriàtric Maresme disposa d’àmplies zones comunes, com a sales d’estar, menjadors, biblioteca i terrasses, on els nostres residents poden socialitzar i gaudir d’activitats recreatives i culturals.
 • Espais exteriors: Comptem amb jardins i àrees verdes on els residents poden passejar i gaudir del bon clima de la comarca.

El nostre equip de professionals en la residència d’ancians al Maresme

A casa Benefica, ens enorgullim de comptar amb un equip multidisciplinari de professionals altament qualificats i compromesos amb la cura i atenció dels nostres majors. El nostre equip inclou mèdic, infermera, fisioterapeuta, psicòleg, terapeuta ocupacional, treballador social i personal de suport.

Serveis que oferim en la nostra residència de majors Maresme

El nostre centre geriàtric Maresme ofereix una àmplia gamma de serveis pensats per a garantir el benestar, la salut i la qualitat de vida dels nostres residents:

 

 • Assistència i cura les 24 hores.
 • Rehabilitació i fisioteràpia.
 • Teràpia ocupacional i activitats d’estimulació cognitiva.
 • Servei de psicologia i suport emocional.
 • Activitats socials, culturals i d’oci.
 • Servei de menjador amb menús adaptats a les necessitats de cada resident.
 • Bugaderia i servei de neteja.
 • Assessorament i suport a les famílies.
El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Activitats d’estimulació i socialització en la nostra residència d’ancians al Maresme

Entenem que mantenir la ment i el cos actius és fonamental per a la qualitat de vida dels nostres majors. Per això, en la nostra residència de majors al Maresme, organitzem una àmplia varietat d’activitats que promouen l’estimulació cognitiva, la socialització i la participació en esdeveniments culturals i recreatius. Algunes d’aquestes activitats inclouen:

 

 •  Tallers de memòria i habilitats cognitives.
 • Classes d’exercici físic adaptat.
 • Activitats artístiques i manualitats.
 • Jocs de taula i activitats lúdiques.
 • Excursions i visites culturals a la comarca del Maresme.
 • Celebracions de dates especials i festivitats.

La importància de l’atenció personalitzada en la nostra residència de majors Maresme

En el nostre centre geriàtric Maresme, ens esforcem per oferir un enfocament personalitzat i centrat en la persona. Cada resident és únic, i les seves necessitats i preferències poden variar. Per això, treballem en conjunt amb el resident, la seva família i el nostre equip de professionals per a dissenyar un pla d’atenció individualitzat que s’adapti a les seves necessitats i garanteixi el seu benestar.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

La relació amb les famílies en la nostra residència d’ancians al Maresme

A casa Benefica, entenem que la comunicació i la relació amb les famílies dels nostres residents és fonamental per a assegurar una atenció adequada i un entorn de confiança. Per això, fomentem la participació activa de les famílies en la vida dels nostres majors i els mantenim informats de la seva evolució i qualsevol canvi en la seva situació. A més, oferim assessorament i suport a les famílies perquè puguin afrontar de la millor manera possible el procés d’adaptació a la vida en la nostra residència.

Si estàs buscant una residència d’ancians al Maresme que ofereixi un ambient càlid, segur i confortable, amb un equip de professionals altament qualificats i una atenció personalitzada als teus sers estimats, la residència de majors Maresme de Casabenefica.cat és l’opció ideal. No dubtis a visitar les nostres instal·lacions i comprovar per tu mateix la qualitat dels nostres serveis i el compromís del nostre equip per a garantir el benestar dels nostres residents.

Residències geriàtriques al Maresme

masnou

Masnou

badalona

Badalona

Santa Coloma de Gramanet

Santa Coloma de Gramanet

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Alella

Aleia

Teia

Teià

Montgat

Montgat

Ubicació

Quins tipus de cures i serveis solen oferir les residències d'ancians i com s'adapten a les necessitats individuals de cada resident?

Les residències d’ancians solen oferir una àmplia gamma de cures i serveis, com a assistència en activitats de la vida diària, administració de medicaments, serveis d’infermeria, teràpia física i ocupacional, i activitats socials. Aquests serveis s’adapten a les necessitats individuals de cada resident a través d’avaluacions inicials i plans d’atenció personalitzats, que s’actualitzen periòdicament.

Quins són els criteris i el procés d'admissió per a ingressar a una residència d'ancians, i com puc saber si és adequada per a mi o el meu familiar?

El procés d’admissió a una residència d’ancians generalment comença amb una avaluació mèdica i social per a determinar el nivell d’atenció necessari. Els criteris d’admissió poden variar segons la residència, però sovint inclouen consideracions com l’edat, l’estat de salut, la mobilitat i la capacitat per a realitzar activitats de la vida diària de manera independent. És important investigar i visitar diverses residències per a trobar la més adequada per a vostè o el seu familiar.

Quins són els costos mitjans associats amb la vida en una residència d'ancians i quines opcions de finançament i ajudes estan disponibles?

Els costos de les residències d’ancians poden variar àmpliament segons la ubicació, els serveis oferts i el nivell d’atenció requerit. Algunes opcions de finançament i ajudes disponibles inclouen l’assegurança de salut, programes governamentals, beneficis per a veterans i assistència financera privada.

Quines instal·lacions, activitats recreatives i programes de benestar s'ofereixen comunament en les residències d'ancians per a garantir una bona qualitat de vida als seus residents?

Les instal·lacions i activitats recreatives ofertes en les residències d’ancians varien segons la institució. Alguns exemples inclouen àrees comunes, jardins, gimnasos, tallers d’art, biblioteques i programes d’activitats socials. Aquestes activitats i espais tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels residents, fomentar la socialització i mantenir el seu benestar físic i mental.

Com es garanteix la seguretat, el benestar emocional i l'atenció mèdica adequada en les residències d'ancians, i quins protocols se segueixen en cas d'emergències o necessitats mèdiques?

La seguretat i el benestar emocional dels residents en les residències d’ancians es garanteixen mitjançant la contractació de personal capacitat, protocols de seguretat i una atenció personalitzada. Les necessitats mèdiques s’aborden a través de serveis d’infermeria en el lloc i la coordinació amb metges i especialistes segons sigui necessari. En cas d’emergències, les residències solen tenir protocols i plans d’evacuació establerts per a garantir la seguretat de tots els residents.