93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Residència Geriàtrica en Teià

En la nostra residència a Teià, ens enorgullim de crear un ambient acollidor i relaxat per als nostres residents. Oferim àmplies habitacions, espais comuns lluminosos i àrees verdes a l’aire lliure per a promoure la comoditat i la tranquil·litat. Ens esforcem per crear un ambient en el qual els residents se sentin com a casa, fomentant la participació en activitats socials i promovent el benestar emocional.

Cura experta i personalitzada en la Residència de Majors a Teià

En la Residència de Majors a Teià, ens enorgulleix oferir cura i atenció personalitzada als nostres residents. El nostre equip de professionals altament capacitats, que inclou mèdics, infermeres, terapeutes i cuidadors, treballa en conjunt per a satisfer les necessitats individuals de cada resident. Realitzem avaluacions regulars per a identificar i abordar les necessitats específiques dels nostres residents i elaborem plans de cura personalitzats per a adaptar-nos a les seves necessitats i preferències.

las installaciones de la casa benèfica del Masnou, residencia geriatrica en el Maresme/les instal·lacions de la casa benèfica del Masnou, residència geriatrica al Maresme

Activitats i teràpies enriquidores en la Residència de Majors a Teià

En la nostra residència a Teià, oferim una àmplia gamma d’activitats i teràpies dissenyades per a mantenir als nostres residents actius i compromesos tant física com mentalment. El nostre programa d’activitats inclou tallers d’art, música i dansa, classes de gimnàstica adaptada, sessions de teràpia ocupacional i cognitiva, i excursions a llocs d’interès cultural i recreatiu. A més, promovem la interacció amb la comunitat local i organitzem esdeveniments en els quals els residents poden participar i gaudir al costat de les seves famílies i amics.

Nutrició i dietètica en la Residència de Majors a Teià

La nutrició saludable és essencial per a mantenir una bona qualitat de vida en la tercera edat. Per aquesta raó, en la nostra residència a Teià, comptem amb un equip de nutricionistes i dietistes que s’encarreguen de planificar i supervisar l’alimentació dels nostres residents. Elaborem menús variats i nutritius, tenint en compte les necessitats dietètiques específiques, al·lèrgies, intoleràncies i preferències de cada resident. També organitzem tallers i xerrades sobre nutrició per a educar als nostres residents i fomentar hàbits alimentosos saludables.

Instal·lacions adaptades i accessibles en la Residència de Majors a Teià

En la Residència de Majors a Teià, les nostres instal·lacions estan dissenyades pensant en l’accessibilitat i la comoditat dels nostres residents. Comptem amb instal·lacions adaptades, incloent-hi rampes, passamans i ascensors, que faciliten la mobilitat de les persones amb dificultats per a desplaçar-se. A més, les nostres habitacions estan equipades amb mobiliari ergonòmic, sistemes d’alarma i banys adaptats per a garantir la seguretat i el benestar dels nostres residents.
El patio interior de la Casa Benèfica del Masnou / el pati de la Casa Benèfica del Masnou

Suport emocional i benestar en la Residència de Majors a Teià

Comprenem que la tercera edat pot ser un moment de canvis emocionals, per la qual cosa en la Residència de Majors a Teià, oferim suport emocional i cura integral als nostres residents. El nostre equip de psicòlegs i treballadors socials està disponible per a brindar assessorament i suport emocional tant als nostres residents com a les seves famílies. A més, organitzem tallers i activitats enfocats en el benestar emocional, com a meditació i ioga, per a ajudar els nostres residents a trobar la pau i la serenitat en la seva vida quotidiana.

Avaluació i seguiment de la qualitat dels serveis en la Residència de Majors a Teià

En la Residència de Majors a Teià, ens esforcem per garantir que els nostres serveis i atenció s’ajustin als més alts estàndards de qualitat. Realitzem avaluacions periòdiques de la qualitat dels nostres serveis, tant internes com externes, i treballem constantment en la millora dels nostres processos i pràctiques. A més, mantenim una comunicació constant amb els nostres residents i les seves famílies per a rebre comentaris i suggeriments que ens ajudin a millorar la nostra atenció.

El jardín de la Casa Benèfica del Masnou, residencia geriátrica en el Maresme/ el jardi da la Casa Benèfica del Masnou, residència geriàtrica en el Maresme

Col·laboració amb organitzacions locals en la Residència de Majors a Teià

En la nostra residència a Teià, valorem la col·laboració i l’intercanvi amb la comunitat local. Ens involucrem en iniciatives comunitàries i establim vincles amb organitzacions locals, com a grups de voluntaris i associacions de persones majors, per a oferir als nostres residents experiències enriquidores i una connexió amb l’entorn local. També col·laborem amb professionals de la salut i altres proveïdors de serveis en la cura dels nostres residents, la qual cosa ens permet garantir una atenció integral i multidisciplinària.

Residències geriàtriques prop de Teià

Alella

Aleia

masnou

Masnou

badalona

Badalona

santa coloma de gramanet

Santa Coloma de Gramanet

Montgat

Montgat

residencia geriatrica en barcelona

Barcelona

Ubicació

La Residència de Majors a Teià ofereix serveis d'atenció especialitzada per a persones amb malalties cròniques?

Sí, en la Residència de Majors a Teià oferim serveis d’atenció especialitzada per a persones amb malalties cròniques, incloent-hi malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Comptem amb un equip de professionals especialitzats en la cura de persones majors amb malalties cròniques i oferim programes de teràpia i suport per a garantir la màxima qualitat de vida dels nostres residents.

Es permet la visita de familiars i amics en la Residència de Majors a Teià?

Sí, en la Residència de Majors a Teià encoratgem la visita de familiars i amics. Comptem amb horaris de visita flexibles i espais comuns per a rebre als sers estimats en un ambient acollidor i segur.

La Residència de Majors a Teià ofereix serveis de fisioteràpia?

Sí, en la Residència de Majors a Teià oferim serveis de fisioteràpia personalitzats per als nostres residents. Comptem amb un equip de fisioterapeutes especialitzats que treballen en col·laboració amb els metges i infermeres per a garantir que la teràpia s’ajusti a les necessitats i capacitats individuals de cada resident.

Com es manegen les necessitats mèdiques i d'atenció en la Residència de Majors a Teià?

Comptem amb un equip mèdic i d’infermeria altament capacitat i experimentat que brinda atenció mèdica especialitzada als nostres residents. A més, els nostres cuidadors i terapeutes estan capacitats per a oferir suport i atenció personalitzada per a garantir la satisfacció de les necessitats dels nostres residents.

Quin és el procés d'admissió en la Residència de Majors a Teià?

El procés d’admissió en la Residència de Majors a Teià comença amb una avaluació mèdica i de necessitats realitzada pel nostre equip de professionals. Després, treballem en col·laboració amb el resident i la seva família per a elaborar un pla de cures personalitzat que s’ajusti a les necessitats i preferències individuals. Una vegada que s’ha acordat el pla de cures, s’estableix la data d’ingrés i es coordina el trasllat del resident a la residència.